مقالات
صنعت بازی و پویانمایی در پاکستان در دو دهه گذشته رشد چشمگیری داشته است. چیزی که زمانی در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی یک رشته حاشیه ای بود، به یک بخش پر رونق با درآمد سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار تبدیل شده است.
|آبان 1403
یولیا ماکسوتوا، مدیر مرکز گسترش گردشگری بین‌المللی در مرکز توسعه استراتژیک، حجم گردشگران بین کشورهای بریکس را تا پایان سال 2024 تخمین زد. وی اظهار داشت: با نرخ رشد فعلی، ما معتقدیم که تا پایان سال 2024 این رقم می‌تواند از 5.5 میلیون نفر فراتر رود. یولیا ماکسوتوا گفت: اگر اعضای جدید در بریکس پذیرفته شوند، این تعداد به صورت تصاعدی افزایش خواهد یافت.
|آبان 1403
دیپلماسی قرآنی جمهوری اسلامی ایران یکی از ابزارهای مهم برای تقویت روابط فرهنگی و مذهبی ایران با کشورهای مسلمان است. این نوع دیپلماسی، با تکیه بر آموزه‌ های قرآنی و اشتراکات مذهبی، به تقویت روابط دینی و فرهنگی ایران در جهان اسلام کمک می‌کند.
|آبان 1403
1403/08/06 - 15:29
قاسم ژومارت توکایف که در سال 2019 به عنوان رئیس جمهور قزاقستان آغاز به کار کرد، به یک چهره کلیدی در عرصه دیپلماتیک این کشور تبدیل شده است. رویکرد وی به سیاست خارجی و حاکمیت داخلی نشان دهنده تمایل به یک سیاست متوازن و چندجانبه با هدف تقویت موقعیت قزاقستان در عرصه بین المللی است.
|آبان 1403
دیپلماسی مردم با مردم:پیشران دیپلماسی بنیادینِ کشور بزرگ در سال­های اولیۀ چین جدید، وظیفۀ مبرم دیپلماسی، جلب درک و حمایت بیشتر کشورها و مردم آن­ها بود. با توجه به شرایط، رئیس مائو تسه تونگ، نخست وزیر ژو انلای و دیگر بنیان­گذاران جمهوری خلق تصمیم گرفتند که در جبهۀ دیپلماتیک، باید بر مردم تمرکز کنیم، با مردم کار کنیم و به آن­ها امیدوار باشیم.
|آبان 1403
موسسه اطلاعات علمی علوم اجتماعی آکادمی علوم (فرهنگستان) روسیه تحقیقی را تهیه کرده است که چگونگی تصویر چهره روسیه در کتاب های درسی تاریخ کشورهای پس از شوروی، شرق و چین، از جمله کشورهایی مانند قزاقستان، آذربایجان، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، رژیم اسرائیل و ایران نشان داده شده است.
|آبان 1403
عوامل متعددی بر شکل گیری تصویر از ایران در این گردشگران موثر می باشد که شامل عوامل سیاسی، تبلیغات، نگرش به مقصد، جو حاکم، زیرساخت ها، فرهنگ و تاریخ و... بوده است.
|آبان 1403
تصویر ایران با ابعاد مختلف، لحن و نگرش و گفتمان در مطبوعات برجستۀ ترکیه نسبت به ایران در طی زمان و طبق روابط دو جانبه و تحولات منطقه تغییر یافته است.
|آبان 1403
ارامنه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقلیت‌های مذهبی در ایران، همواره نقش بسزایی در توسعه فرهنگی، اقتصادی، و هنری این کشور داشته‌اند. از زمان مهاجرت ارامنه به ایران، به‌ویژه در دوره صفویه، این همزیستی در قالب تعاملات فرهنگی و معماری مشترک، از جمله در کلیساهای ارامنه و مساجد اسلامی، نمود پیدا کرده است. معماری مذهبی مانند کلیسای سنت استپانوس، کلیسای وانک، تادئوس و مساجدی مانند مسجد شیخ لطف‌الله نمونه‌هایی از این تأثیرات متقابل هستند که نشان‌دهنده تبادل فرهنگی میان این دو جامعه است. مقاله ضمن بررسی تاریخی تحلیلی زندگی ارامنه در شهرهای مختلف ایران، به شباهت‌های معماری مذهبی، روابط اجتماعی و اقتصادی، و نمادهای همزیستی مسالمت‌آمیز میان ارامنه و مسلمانان در ایران پرداخته و اهمیت این همزیستی را در تاریخ ایران مورد تأکید قرار می‌دهد.
|آبان 1403
پروفسور الکساندر فدوتوف یکی از مهم‌ترین و برجسته‌ترین چهره‌های علمی بلغارستان در زمینه مطالعات آسیایی و ایران‌شناسی بود. وی در 6 نوامبر 1956 متولد شد و در طول زندگی خود خدمات ارزشمندی به پژوهش‌های تاریخی، فرهنگی، و زبانی آسیا، به‌ویژه ایران، ارائه کرد. او به‌عنوان رئیس مؤسسه مطالعات شرق در دانشگاه صوفیه "سنت کلیمنت اوهریدسکی" فعالیت داشت و نقش کلیدی در توسعه و پیشرفت برنامه‌های آکادمیک در زمینه شرق‌شناسی در بلغارستان ایفا کرد.
|آبان 1403
منطقه خاورمیانه، به‌ویژه در چند دهه اخیر، شاهد تحولات سیاسی و اقتصادی پیچیده و پرتنشی بوده است که به دلیل رقابت‌های منطقه‌ای و منافع متضاد کشورهای مختلف، همواره در کانون توجه جهانی قرار داشته است. یکی از این تحولات، توافقنامه امنیتی اخیر میان عراق و ترکیه است که به نظر می‌رسد به‌طور ویژه به تغییرات اساسی در ساختار قدرت و نفوذ در این منطقه منجر شود. این توافق، به‌ویژه با توجه به روابط تاریخی پیچیده این کشورها با ایران و همچنین مشکلات دیرینه بر سر منابع آب، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. تحلیل این توافق و بررسی تأثیرات آن بر نفوذ ایران، وضعیت اقتصادی و اجتماعی عراق، و تغییرات استراتژیک در منطقه، می‌تواند به درک بهتری از تحولات جاری و آینده در سپهر سیاسی خاورمیانه کمک کند. این توافقنامه امنیتی، که در پس‌زمینه رقابت‌های منطقه‌ای و بحران‌های مداوم به امضا رسیده است، شامل ابعاد مختلفی از جمله اهداف امنیتی، اقتصادی و زیست‌محیطی است. در این راستا، درک چگونگی تأثیر این توافق بر نفوذ ایران در عراق و همچنین بررسی پیامدهای آن برای استراتژی‌های منطقه‌ای و اقتصادی ترکیه، اهمیت زیادی دارد. در این تحلیل، با تجزیه و تحلیل ابعاد مختلف این توافق، به بررسی تأثیرات آن بر روابط بین‌المللی و وضعیت داخلی عراق پرداخته خواهد شد.
|آبان 1403
پارسی ها یک اقلیت بسیارکوچکی در هند هستند با این حال، سه نفر از ۱۰ میلیاردر برتر کشور هند پارسی هستند. پارسیان، هند را موطن اصلی خود می دانند و پس از استقلال هند نیز با جامعه هماهنگ شدند و توانستند بسیاری از سمت های مهم و گوناگون را بدست آورند و علاوه بر آن در کارهای خیریه همچون احداث بیمارستان های تخصصی، دانشگاه و دانشکده های مختلف و غیرو همت گماشتند.
|آبان 1403

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir