اولین قسمت از سفر داوود کیم به ایران منتشر شد
داوود کیم خود را «خوششانسترین فرد» روی کره زمین میداند؛ فردی که خداوند او را انتخاب کرده و اسلام به همه سؤالاتش پاسخ داده است.
1403/08/19 - 14:49
تاریخ و ساعت خبر:
1373
کد خبر:
برند ملی - داود کیم به خانه خدا هم رفته و در اینستاگرام تصاویری از زیارت کعبه منتشر کرده است: «این مکان مانند زادگاه من است، بسیار آرام و بسیار مقدس.»
وی درباره اسلامآوردنش گفته است:
«چرا به دنیا آمدیم؟ چرا زندگی می کنیم؟ به کجا می رویم؟ زندگی من به هم ریخته بود. فکر میکردم بدشانسترین انسان هستم. سرگردان بودم اما همیشه سعی میکردم پاسخها را پیدا کنم. فهمیدم که تنها نیستم. کسی در کنار من هست و سعی می کند مرا به راه راست هدایت کند. فهمیدم خدا هست.
اسلام به همه سؤالات من پاسخ داد. دلیل خلقت من و دلیل زندگی کردنم. و اینکه سرانجام حتی بعد از این زندگی به کجا میروم. بسیار خوششانس هستم که خداوند مرا انتخاب کرده است.»
در اسفند 1402 کیم با دعوت برنامه تلویزیونی «محفل» به ایران آمده است. داوود کیم در یک استوری پس از حضور در ایران نوشت: «من با او (حامد شاکرنژاد) در برنامه محفل برای ماه رمضان حضور خواهم داشت. بی صبرانه منتظرش هستم. گوش به زنگ باشید»
برنامه «محفل» محصول مشترک مرکز هنری رسانهای نهضت و شبکهی سوم سیماست که ماه مبارک رمضان از شبکهی سه و قرآن روی آنتن می رود و مخاطب بین المللی دارد.
او پیش از این در اینستاگرام خود گفته بود که دوست دارد به ایران بیاید و ایران را از نزدیک ببیند.
در نهایت وی اولین ولاگ سفرش به ایران را در یوتیوب خود منتشر کرد. از اینجا ببینید:
بازگشت به ابتدای صفحه
جایگاه ایران در شاخص های جهانی برندملی
1403/07/29 - 08:56 _ تعداد بازدید: 154
هر ساله ارزیابی «ارزش ویژه برند ملی» کشورها توسط چند نهاد و سازمان انجام و رتبهبندی کشورها توسط آن اعلام میشود. این گزارش به معرفی این رتبه بندی ها و جایگاه ایران در آن می پردازد.
بیشتر بدانیم
هم آفرینی تصویر ایران آینده
1403/05/25 - 15:35 _ تعداد بازدید: 151
فیلم کامل سلسله نشستهای هم آفرینی تصویر ایران آینده منتشر شد.
بیشتر بدانیم
مربیان ورزشی سفیران برند ملی
1403/07/16 - 09:44 _ تعداد بازدید: 147
بخشی از موفقیت های امروز تکواندو در ایران مدیون شین جال کانگ پایه گذار آن در ایران است.
بیشتر بدانیم
نقاط ضعف دیپلماسی رسانه ای ایران
1403/07/16 - 10:14 _ تعداد بازدید: 146
دیپلمات ها باید بتوانند با شناخت فرهنگ های بومی به ارائه یک تصویر درست از کشور خود در شبکه های مجازی بپردازند و برای آن ارزش افزوده ایجاد کنند. پر رنگ کردن اشتراکات فرهنگی، بیان فرصت ها برای همکاری های علمی، فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری از جمله مواردی است که دیپلمات ها می توانند برای آن برنامه ریزی کنند.
بیشتر بدانیم