امروز با جست وجوی عبارات مرتبط با محصولات و برندهای ایرانی، نتایج خاصی به دست نمی آید. برای مثال در حوزه کشورهای همسایه که یک بازار 200 میلیونی را دربرمی گیرد، به صورت هدفمند عمده نتایج منفی است. در بحران رابطه عربستان سعودی با قطر، رسانه های همسو با عربستان این خبر را نشر می دادند که محصولات سرطان زای ایرانی بازار قطر را به قبضه درآورده است! در بسیاری از بازارهای منطقه نیز کشورهای رقیب با درک خطر و انفعال رسانه ای ایران، به تولید شایعات منفی ضدمحصولات ساخت ایران می پردازند.
برندسازی برای یک شهر نیازمند برنامه ریزی های مناسب، خلاقانه و راهبردی است تا بتواند برند قدرتمندی را ایجاد و تثبیت کند.
یکی از بهترین نمونه های موفق استفاده از ظرفیت سایبر دیپلماسی، آلمان است. این جمهوری فدرال یک سند راهبردی برای دیپلماسی عمومی خود در فضای مجازی تعریف کرده است.
بر این اساس، یک رئیس جمهوری مورد احترام و محبوب در داخل و خارج از مرزهای سیاسی یک کشور، میتواند وجهه جهانی کشور و ملت خود را ارتقا دهد و آن را برای گردشگران، سرمایهگذاران یا شرکای بینالمللی جذابتر کند و در مقابل، یک رئیس جمهوری با برند شخصی ضعیف، میتواند به وجهه ملی آن کشور آسیب رسانده و باعث کاهش اعتبار و جذابیت کشور در عرصههای بینالمللی شود.
مجمع جهانی دیپلماسی برند 23 مرداد ماه در محل مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
بخشی از موفقیت های امروز تکواندو در ایران مدیون شین جال کانگ پایه گذار آن در ایران است.
نتایج بدست آمده بیانگر این مطلب است که 8 بعد حکمرانی, فرهنگی, اجتماعی, سیاسی, علمی و فناوری, دفاعی, اقتصادی و دینی در ارتقای وجهه و نفوذ ایران در منطقه عربی موثر بوده و ارتباطات و تعاملات رسانه ای این ویژگی ها نیاز به یک سامانه منسجم و هماهنگ قرارگاهی در چارچوب چرخه فرماندهی و کنترل در سطح ملی دارد.
برندسازی یکی از عوامل کلیدی در موفقیت هر کسبوکار است. این موضوع شامل ایجاد یک هویت منحصربهفرد و قابل شناسایی برای کسبوکار یا محصول است که بتواند با مخاطبان هدف ارتباط برقرار کند و در ذهن آنها باقی بماند.
بسیاری هستند که دربارهی آموزش برندینگ و برندسازی و ساخت هویت برند صحبت میکنند اما برقرار کردن مفهومی به نام اصالت در هویت، در نقطه به نقطهی برند، به شناخت عمیقتری از ساختار برند نیاز دارد که منجر به ایجاد نگاهی متفاوت و شکل گرفتن آن هویت در ذهن میشود.
IR Brand متناسب با محصولات و خدمات در اتاقِ فکر، پیشتولید محتوا را با خلق ایدههای خلاقانه شروع میکند و با بهکاربردن فرایندهای خلاق و در اختیار داشتن سیاستهای بازاریابی، فرایند تولید محتوا را ادامه میدهد.
برندسازی، یک کار سلیقه ای و دور میزی نیست که با نظر شخصی تصمیم گیری شود. پژوهش برند، زیربنای یک پروژه ی برندسازی صحیح است و نیازمند پژوهش و کار عملی است که بتوان از داده های بدست آمده در مراحل بعدی مثل تدوین استراتژی هویت برند و طراحی هویت بصری استفاده کرد.