سینما
یک منتقد سینما با ابراز امیدواری از اینکه با اتخاذ رویکردی صحیح و اصولی، سینمای ایران بتواند به جایگاه واقعی خود دست یابد و به‌عنوان ابزاری قدرتمند برای معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی به جهانیان، ایفای نقش کند، بیان کرد: این مهم، نیازمند بازنگری در سیاست‌ها، حمایت از نیروهای متعهد و متخصص و پرهیز از تقلید کورکورانه از الگوهای غربی است.
کارشناس حوزه تحلیل گفتمان انتقادی و رتوریک با اشاره به کلیشه‌های شکل‌گرفته در سینمای ایران، گفت: متأسفانه برخی فیلم‌ها به‌جای اینکه تصویر مثبتی از ایران ایجاد کنند، به‌صورت متناقض تصویری منفی از کشور ارائه می‌دهند. در این فیلم‌ها، ایران نه جایی برای ماندن، بلکه جایی برای رفتن معرفی می‌شود.
مدیرعامل موزه سینما ضمن تشریح برنامه‌های این موزه برای معرفی فرهنگ و هنر ایران، از عزم جدی برای ارتقای برند ملی ایران در عرصه بین‌المللی خبر داد و جشنواره فیلم فجر امسال را گامی مثبت در جهت بازگشت رونق به سینماها دانست.
مرحله نخست داوری «جایزه قلم طلایی برای ادبیات تأثیرگذارتر» با حضور 1967 شرکت‌کننده از 49 کشور جهان به پایان رسید.
هند امروزه یک قدرت تأثیرگذار در نظام بین‌الملل است. صنعت و اقتصاد درحال‌رشد و دموکراسی پهناور و متکثر، از مواردی است که تصویر هند را برمبنای ابژه‌های نظام جهانی ساخت‌بندی کرده است. سینمای هندوستان (بالیوود) نیز ازجمله منابع و عوامل مهم و تأثیرگذار در بافت و ساختار هویت ملی هند و همچنین ادراک تصویر و برندینگ هند جهانی در محیط بین‌الملل امروزی است.
در سال ۱۳۹۶ مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به تحلیل و ارزیابی فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره با محوریت موضوع «تصویر ایران در سینمای ایران» پرداخت.

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir