بسیاری از مردم میخواهند برندهایی که میخرند در سیاست خنثی باشند—شاید این بیطرفی بتواند یک حد وسط نادر باشد.
برندسازی کشورها بهوسیله روشهای تجاری، پدیدهای نوین و یک راهبُرد مربوط به دیپلماسی عمومی است که با هدف فروش تصاویر جدید و برداشتهای نو از شهرها، کشورها و مناطق به مردم جهان صورت میگیرد. در جهان کنونی کشاکشی بر سر برندسازی رژیم صهیونیستی در جریان است.
امروزه وزارتخانههای خارجه آمریکا و روسیه از رسانههای اجتماعی نظیر توئیتر برای طنین روایتهای ملی و برندسازی ملی خود استفاده میکنند. آمریکا و روسیه درصدند تا تضاد منافع خود را وارد فضای مجازی کنند و جهان موازی را از طریق کانالهای دیجیتالی خود ایجاد کنند. نبرد اصلی آمریکا و روسیه بر سر افکار عمومی بوده تا نظم مورد نظر خود را از طرق برندسازی ملی در جهان موازی دیجیتالی بوجود آورند.
ایالات متحده امریکا سومین کشور جهان به لحاظ مساحت و جمعیت و نخستین کشور جهان به لحاظ ارزش تولید ناخالص داخلی است. این وضعیت، در کنار جایگاه تاریخی این کشور به لحاظ رهبر اقتصاد لیبرال و پیشگام تجارت آزاد بینالمللی موجب شده است که سیاست تجاری این کشور حتی برای کشوری مانند ایران که روابط تجاری ناچیزی با آمریکا دارد نیز از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
. تصویرسازی منفی از ایران، مناسبات تجاری حداقلی و شناخت اندک مردمان دو منطقه از یکدیگر و ضعف های دیپلماسی رسمی، ضرورت و اهمیت تقویت دیپلماسی عمومی ایران در آمریکای لاتین را دو چندان می کند.