غذا
در قلب آسیای مرکزی، جایی که کوه‌های سر به فلک کشیده و دشت‌های وسیع با هم ملاقات می‌کنند، در دره زرافشان تاجیکستان، شاهد تابلوی نقاشی از رنگ‌ها و طعم‌های بی‌نظیر هستیم. غذاهای این سرزمین، دریچه‌ای به سوی فرهنگ و هویت غنی مردم باستان می‌گشایند. عطر و طعم بی‌نظیر این غذاها، هر ذائقه‌ای را به وجد می‌آورد. از پلوهای مجلسی و خورشت‌های سنتی گرفته تا نان‌های محلی و شیرینی‌های خوشمزه، تنوع و گوناگونی در دنیای غذاهای تاجیکستان و آسیای مرکزی حرف اول را می‌زند.
فردین کریمی کارشناس اندیشکده اقتصاد مقاومتی ضمن اشاره به اینکه تبدیل شدن ایران به هاب غذایی منطقه بایستی اولویت دولت قرار گیرد، افزود: عدم ثبات در قوانین و مقررات در کشور باعث سلب اعتماد بخش خصوصی به دولت شده است.
ایجاد هاب غذای منطقه‌ای اقتصاد کشور را مقاوم می‌کند
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبریز از برنامه‌های ویژه برای حمایت از تولیدکنندگان باقلوا در گوگان خبر داد و هدف را تبدیل این شیرینی سنتی به یک برند ملی خواند و با تأکید بر اهمیت بهبود کیفیت تولید و ارتقاء زیرساخت‌ها گفت: با توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا، می‌توان این محصول را به یکی از نمادهای فرهنگی و اقتصادی استان تبدیل کرد.
گروه فیلم برداری «سانی ساید» مستند ساز و تیستر معروف آمریکایی به ایران آمده و غذاهای سنتی ایرانی را تجربه می کنند.
مارک وینز یکی از برجسته ترین افراد در زمینه سفر و تست انواع غذاهاست.جهانگرد مشهور آمریکایی به همراه همسر تایلندی اش به سراسر جهان سفر می کند و از انواع غذاها و طرز تهیه ی آن ها فیلم می گیرد. این ویدئو ها مخاطبان بسیاری را در یوتیوب به خود جلب کرده است.
ترور جیمز معروف به فود رنجر "The Food Ranger" یکی از مشهورترین ویدئو بلاگرها و یوتیوبرها در زمینه ی مسافرت و تست غذاهای مختلف است.
رسانه آمریکایی ان‌پی‌آر در گزارشی به انتشار کتاب « سفره» پرداخته است

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir