رابطه بین جنبش جهاد اسلامی و انقلاب اسلامی چیست؟ چرا جنبش جهاد اسلامی جزو اولویتهای تهران نبود؟ چه دلایلی باعث شد بشار اسد با وجود تلاشهای ایران برای متقاعد کردن او، تغییر را رد کند؟ این سؤالات، بحثی را در مورد لحظات کلیدی در تاریخ رابطه بین ایران و جهاد اسلامی آغاز میکند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی دکتر محمد علی ولوی؛ شخصیت پیشتاز علوم انسانی و اسلامی سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی و بنیان گذار انجمن ایرانی تاریخ درگذشت.
در دهمین قسمت از برنامه رادیویی برند ملی در رادیو سراسری گفت و گو جایگاه نوروز و آیینهای نوروزی در برندسازی ملی ایران بررسی شد.
حجتالاسلام غریبرضا با اشاره به هراس رسانههای غربی از گسترش پیام وحدتبخش مقاومت، گفت: آنها با تمام توان، در پی تخریب چهره جمهوری اسلامی و جریان مقاومت هستند. در داخل ایران، بر مسائل اقتصادی و قومی تمرکز میکنند و در خارج، به ایرانهراسی، اسلامهراسی و شیعههراسی دامن میزنند.
دهههاست که زندگی در ایران با بحران و تنش آمیخته است. ایرانیها نمیتوانند دمی آسوده بنشینند و با زندگی عادی خو بگیرند. تنشهای مداوم امروز، محصول ستیزی است که در انقلاب اسلامی به اوج خود رسیده بود.
گفتوگوی سیدحسین شهرستانی و محمدهادی محمودی - بهمن ۱۴۰۲
کتاب «سیاست خارجی پیامبر (ص)» اثری از دکتر سعید جلیلی است که در سال 1373 منتشر شده است.
دولت جمهوری اسلامی ایران براساس اصل یازدهم قانون اساسی و مبانی دینی حکومت موظّف است سیاست کلّی خود را بر پایه ائتلاف و اتّحاد ملل اسلامی قرار داده و در راستای "تحقّق وحدت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان اسلام" کوشش پیگیر به عمل آورد؛ این مهم مستلزم انجام مطالعات مرتبط در ابعاد مختلف خصوصاً عرصه فرهنگی و سیاسی است.
دیپلماسی فرهنگی با «حکمرانی اسلامی مطلوب» نسبتی مستقیم دارد، زیرا با اشاعه فرهنگ و صنایع فرهنگ محور و با گسترش تعاملات و مراودات با کشورهای مختلف، زمینه ساز و کاتالیزور رونق اقتصادی می شود.
وقوع عملیات طوفانالاقصی و حوادث پس از آن، لطمات سنگینی به اعتبار و حیثیت اسراییل در ایران و جهان وارد کرد و زمینهسازِ تلاش گسترده رسانههای این کشور برای بازیابی تصویر خود شد.
ارتباط فردی از یک فرهنگ با مردمانی از فرهنگ دیگر با تاکید بر فرد و حضوری بودن را ارتباطات میانفرهنگی میگویند. این موضوع از نظر اسلامی نیز ظرفیت پرداخت و پژوهش دارد، زیرا اسلام رکن مهم فرهنگی کشور ایران بوده و خود نیز برنامه جامع زندگی بشر است.
امروزه دیپلماسی فرهنگی از پدیدههای جذاب و اثربخش در عرصه ارتباطات بینالمللی به حساب میآید. هر کشوری بر اساس اهداف اعلامی خود، به برنامهریزی و اجرای فعالیتهای دیپلماسی فرهنگی میپردازد تا بهترین عملکرد را ارائه کرده و نتایج مطلوب را بدست آورد. جمهوری اسلامی ایران نیز بر اساس اولویتهای خود، به فعالیت در زمینه دیپلماسی فرهنگی در کشورهای هدف خود میپردازد.