معرفی غذاهای ایرانی با طعم فرهنگ

رسانه آمریکایی ان‌پی‌آر در گزارشی به انتشار کتاب « سفره» پرداخته است
معرفی غذاهای ایرانی با طعم فرهنگ
1403/07/16 - 09:58
تاریخ و ساعت خبر:
71
کد خبر:
برند ملی - هدف این گزارش آشنا کردن مخاطب غربی با آشپزی ایرانی است. نویسنده این کتاب نسیم علی‌خانی است؛ صاحب یک رستوران ایرانی به نام سفره در شهر نیویورک. علی‌خانی همچنین در کاخ سفید و برای مراسم سالانه مت گالا موزه متروپولیتن آشپزی کرده است. او می‌گوید همیشه قصد نوشتن یک کتاب آشپزی را داشته است، اما می‌خواست اولین کتابش چیزی بیش از مجموعه‌ای از دستور غذاها باشد و بنابراین به جنبه‌های فرهنگی ایران نیز پرداخته است.


متن کامل خبر را در اینجا مشاهده کنید.

© اندیشکده ایرانیان

لینک کوتاه: http://irbrand.ir/71
بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
پر بازدیدترین ها
جایگاه ایران در شاخص های جهانی برندملی
1403/07/29 - 08:56 _ تعداد بازدید: 154
هر ساله ارزیابی «ارزش ویژه برند ملی» کشورها توسط چند نهاد و سازمان انجام و رتبه‌بندی کشورها توسط آن اعلام می‌شود. این گزارش به معرفی این رتبه بندی ها و جایگاه ایران در آن می پردازد.
بیشتر بدانیم
هم آفرینی تصویر ایران آینده
1403/05/25 - 15:35 _ تعداد بازدید: 151
فیلم کامل سلسله نشستهای هم آفرینی تصویر ایران آینده منتشر شد.
بیشتر بدانیم
مربیان ورزشی سفیران برند ملی
1403/07/16 - 09:44 _ تعداد بازدید: 147
بخشی از موفقیت های امروز تکواندو در ایران مدیون شین جال کانگ پایه گذار آن در ایران است.
بیشتر بدانیم
نقاط ضعف دیپلماسی رسانه ای ایران
1403/07/16 - 10:14 _ تعداد بازدید: 146
دیپلمات ها باید بتوانند با شناخت فرهنگ های بومی به ارائه یک تصویر درست از کشور خود در شبکه های مجازی بپردازند و برای آن ارزش افزوده ایجاد کنند. پر رنگ کردن اشتراکات فرهنگی، بیان فرصت ها برای همکاری های علمی، فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری از جمله مواردی است که دیپلمات ها می توانند برای آن برنامه ریزی کنند.
بیشتر بدانیم

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir