پروژه درآمدی بر سیاست ادغام اجتماعی از پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات در تاریخ 24 بهمن 1402 در پنل همگرایی اجتماعی توسط آقای محسن کرمانی نصرآبادی ارائه شد.
یکی از چالش هایی که در نظام حکمرانی کشور می توان مطرح کرد، پرداختن به این مسئله است که اساساً مختصات حکمرانی در کشور چیست و چگونه باید وضعیت حکمرانی در کشور را پایش و ارزیابی نمود؟ درواقع در نظام های حکمرانی و توسعه ای در جهان مجموعه هایی با عنوان مراکز رتبه بندی، ارزیابی و تعالی حکمرانی یا حکومت داری به ارزیابی وضعیت دولت ها و حکومت ها پرداخته و وضعیت حکمرانی را مورد پایش مستمر قرار می دهند و براساس ایجاد فضای رقابتی زمینه را برای حرکت مستمر جوامع و دولت ها از وضع موجود به وضع مطلوب رقم می زنند. بر این اساس پرداختن به موضوع حکمرانی در سطح کلان و ایجاد سیستم پایش و ارزیابی حکمرانی در کشور بسیار حائز اهمیت بوده و مجلس شورای اسلامی می تواند نقش مؤثری در کنشگری فضای حکمرانی کشور در این عرصه ایفا کند.
به منظور توسعه صنعت میکروالکترونیک در ایران باید مجموعهای از سیاستهای صنعتی داخلی و دیپلماسیهای اقتصادی و فناورانه بینالمللی بهصورت همزمان بهمنظور رفع موانع پیشروی این صنعت در کشور در دو حوزه فناوری و بازار صورت پذیرد، بدینمنظور توسعه این صنعت در ایران از طریق پیگیری دو سناریوی مکمل طراحی تراشه و تأسیس کارخانه تولید قابل تحقق است.