دیپلماسی انرژی
به نظر می‌رسد تهران برای تبدیل شدن به هاب‌انرژی در منطقه نباید توان چانه‌زنی برخی کشور‌های همسایه را از طریق اتکا بیش از حد به انتقال گاز روسیه از سرزمین آن‌ها افزایش دهد. این امر میسر نمی‌شود مگر با سیاست‌گذاری‌های دقیق در حوزه حفظ بازار‌های انرژی و حراست از ژئوپلیتیک کشور
قرارداد سه جانبه سواپ (معاوضه) سالانه ۱.۵ تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز با حضور روسای جمهور ایران، ترکمنستان و آذربایجان در شهر عشق آباد هفتم آذر 1400 امضا شد. بر اساس این توافق سه جانبه که در حاشیه پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در ترکمنستان به امضا رسید؛ ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز به جمهوری آذربایجان می فروشد. این گاز در مرز سرخس به ایران تحویل می شود و بجای آن ایران از مرز آستارا برای جمهوری آذربایجان گاز ارسال می کند.
پروژه اصلاح رابطه مالی زنجیره گاز از اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر در تاریخ 12 دی 1402 در پنل انرژی و حمل و نقل توسط آقای مصطفی اکبری ارائه شد.
پروژه بازمعماری تجارت انرژی کشور از اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر در تاریخ 14 بهمن 1402 در پنل مطالعات راهبردی انرژی توسط آقای امین نوربخش ارائه شد.
دکتر مسعود درخشان، در این کارگاه آموزشی به معرفی دیپلماسی انرژی می پردازد.

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir