روزنامه فرهیختگان با رویکردی متفاوت، عدم همراهی رونالدو با تیم النصر به منظور سفر به ایران را مورد بررسی قرار داد.
Sly's Life در سفر به تهران لحظات جالبی از حضورش را با مخاطبین کانالش به اشتراک گذاشته است.
World Nomac روایتی به مدت نیم ساعت از تهران منتشر کرده است.
سؤال مقالهٔ حاضر این است که مردم آمریکا چه نگرشی نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارند ؟ بررسی بیش از ۴۰۰۰ سؤال از نظرسنجی های مختلف صورت گرفته در آمریکا در رابطه با ایران از زمان انقلاب اسلامی (۱۹۷۹) تا سال ۲۰۱۷ نشان می دهد که مردم این کشور دیدی بسیار منفی نسبت به جمهوری اسلامی ایران داشته و دارند و این نگرش منفی در طی چند دهه اخیر تقریبا ثابت بوده و تغییری در آن ایجاد نشده است.
این مستند دو قسمتی در بهمنماه 1403 از این شبکه پخش شد.
World Nomand بلاگر معروف آمریکایی به ایران سفر کرده و مستند سفر ۱۰ روزه خودش به شهرهای تهران اصفهان و شیراز را منتشر کرده است.
سـخنرانی پیـش رو، ارائـۀ نتایـج پژوهشـی پژوهشی از دکتر نعیم شرافت بـا عنـوان طراحـی مؤلفه هـای فرهنگـی اجتماعــی تقویــت برنــد جمهــوری اسلامی ایــران در کشــور عــراق اســت.
برخی بر این باورند که الجولانی قادر خواهد بود یا غرب او را قادر خواهد ساخت که بر سوریه حکم براند، زیرا رویکرد اطلاعاتی آمریکا در طی دههها بر مبنای حمایت از (اخوان المسلمین – خط قطبی) استوار بوده است. بله، اکثر ناظران و تحلیلگران معتقدند که اسلام مورد نظر آمریکا، مدل اخوانی است که در مقابل اسلام محمّدی اصیل قرار دارد.
رسانه اکنون دیگر صرفاً یک نهاد اجتماعی نیست، بلکه به یک صنعت تبدیل شده است؛ این تنها صنعتی است که به جای کالا یا خدمات، اطلاعات، ایدهها، تحلیلها، فرهنگ و تمدن میفروشد. با این حال، هدف مشترک همه صنایع و رسانه، کسب حداکثر سود است. بنابراین، صاحبان رسانه و کارکنان آن هیچگاه اقداماتی انجام نمیدهند که به هر شکلی فرآیند کسب سود را مختل کند.
چه کسی میتواند بگویید علاقهای به بازی کردن عنوانی که در کشورش رخ میدهد را ندارد. مخصوصا برای ما گیمرهای ایرانی که سالهاست از نعمت ترجمه و لوکالیزیشن بازیهای بزرگ به زبان فارسی محرومیم.
با توجه به جایگاه بازیهای ویدیویی بهمثابه رسانهای روبهرشد و تأثیرپذیری عمیق و واقعگرایانۀ بازیکنان، این رسانه بستر مناسبی برای معرفی فرهنگ و نشان دادن تصویر کشورهاست و میتواند در جهت تأثیر بر افکار عمومی که هدف اصلی دیپلماسی فرهنگی است، مورد استفاده قرار گیرد.
فهم چگونگی درک کشورها، به ویژه در حوزه ارتباطات سیاسی، از اهمیت زیادی برخوردار است و نیاز به بررسی عواملی دارد که تصویر یک کشور را شکل می دهند. هدف این تحقیق تبیین بازنمایی و باورهای نادرست و در عین حال ارائه بینشی در مورد دیدگاه های جامعه لبنان در خصوص ایران است.